Wedstrijdverslagen 2

Voorjaarscompetitie

door Dion Bell 07-04-2018

Tivoli JO9-2 - Nuenen JO9-4 4-3

Vandaag thuiswedstrijd tegen Nuenen, we hadden als team wat te bewijzen want we wilden uiteraard ook een keer winst behalen. We begonnen de wedstrijd met 10 man, dus hadden we 4 wissels, de opstelling iets aangepast ten opzichte van anders maar we moesten een muur bouwen in de verdediging want we wilden natuurlijk niet verliezen en dat de tegenpartij een goal kan maken. Zoals bijna elke wedstrijd waren wij het die de eerste goal maakte, tot de eerste time-out bleef het 1-0, na de time-out wat spelers gewisseld en onze positie wat veranderd op het veld. Tot de rust bleven wij het veld domineren met 2-0 voorsprong. Na de rust weer wat gewisseld, 3-0 voorsprong gecreëerd maar helaas was daar ook redelijk snel een tegen doelpunt. Tijdens de wedstrijd kregen we nog een penalty tegen die gelukkig langs de goal ging. Na de korte 2de time-out scoorde wij en de tegenpartij redelijk snel achter elkaar, de scoren was nu 4-2, nog maar 1 minuut op de klok scoorde Nuenen nog een goal en stond het 4-3, na de aftrap werd er afgefloten en de winst was binnen. Vandaag was ook de laatste wedstrijd van Daniël, een mooie afsluiter voor hem, we hebben met en voor hem gewonnen!! Jongens goed gespeeld, gevoetbald als titanen en gewonnen als kampioenen. Op naar de volgende overwinning! 14-04-2018

Maarheeze JO9-3- Tivoli JO9-2 1-8

Na de winst van vorige week thuis wilden we natuurlijk ook een uitwedstrijd winnen. Met het intrappen van de ballen voor de wedstrijd konden we een beetje de tegen partij observeren met hun balbeheersing. Ik dacht dat het redelijk zwaar zou worden maar gelukkig kwamen we snel achter de tegenpartij hun zwakke kant. Het enige waar wij moeite mee hadden was met dat er een zwaardere bal werd gebruikt, onze jongens hadden soms moeite met de bal de juiste richting in te schieten. Na het beter beheersen van de bal zijn we voor de eerste time out op een score komen te staan van 0-3, we hebben helaas gigantisch veel kansen gemist, we hadden eigenlijk al met 0-9 voor kunnen staan maar je merkte dat ze echt moeite hadden met het gewicht van de bal. De wedstrijd is verder echt gedomineerd door ons wat Maarheeze is maar 2 keer door de verdediging heen gekomen waarvan ze er maar 1 benut hebben. Eind score 1-8! Volgende wedstrijd gaan we uiteraard voor de 3de winst achter elkaar. Deze wedstrijd is goed gespeeld, op een mooi tempo en zonder moeite. 21-04-2018

Tivoli JO9-2 - SBC JO9-11 4-5

Klaar voor onze volgende thuis wedstrijd, de laatste 3 gewonnen dus we wilden uiteraard deze ook winnen. De tegenpartij was een gemengd team, het valt altijd op dat als we tegen een team moeten waar een meisje of meerdere meisjes spelen onze jongens toch wat terug houdend zijn. De wedstrijd begon, net als elke wedstrijd, zeer goed. We stonden al weer snel voor met 1-0 na de eerste time out wilden ik graag dat de jongens ons voor ging zetten op 3-0, het is ze goed gelukt want met de rust stonden we 3-1 voor. In de rust is er verteld waar de zwakke en sterke punten van de tegen partij zaten maar helaas is hier niet genoeg mee gedaan, de tegen partij had een zwakke verdediging maar een sterke aanval, onze jongens hebben alles gegeven wat ze in zich hadden maar helaas was dit noet genoeg om de wedstrijd te winnen. Wij hadden heel veel kansen om te scoren maar helaas mochten ze er net niet ingaan. Doordat wij langs schopten kon de keeper met zijn spelers de bal snel richting ons doel brengen waar al snel de aanvallers stonden om te scoren. Eindstand 4-5 verloren, maar een wedstrijd verliezen als deze is niet erg, het ging gelijk op en we hebben gevochten tot de laatste seconden! Goed gedaan, op naar de volgende en we gaan gewoon weer voor de winst!